Spejdere

 

 

 

Vores ugentlige møder foregår i Hans Egede Kirke på Østerbro 

Adressen er Vordingborggade 84, 2100 Kbh Ø.


Vores aktiviteter er aldersopdelte og vi mødes hver onsdag i tidsrummet 18.30 - 20.00. 

Ulvene (1.-3. klasse), Junior troppen (4.-5. klasse), Troppen (6.-8. klasse)  og Senior troppen 

 

 

 

Vi er en gruppe KFUM-spejdere, som holder til på Østerbro tæt på Nordhavn.

 

Spejder er et fritidstilbud, som er åbent for alle uden hensyn til deres oprindelse, race eller tro. Her handler det om at udvikle sig selv gennem leg, læring og fællesskab. Spejder er hverken en sport eller en kunstart, det er noget helt for sig selv. Her har vi det sjovt, og her hjælper vi børn med at udvikle sig til nysgerrige og ansvarsbevidste unge mennesker. Læs mere om os her.

Nye spejdere er altid velkomne. I behøver ikke blive tilmeldt først, men kan komme forbi til 2-3 møder helt gratis og se, om det er noget for jer.

 

Aktiviteter

I løbet af året deltager vi i forskellige aktiviteter og tager på udflugter og ture, blandt andet til vores to hytter i Nordsjælland: Saltrup og Hammersholt. Årets gang og vores kalender kan ses her, og vores hytter kan I læse mere om her.

 

Kontingent og uniform

For os er det vigtigt, at alle skal kunne gå til spejder. Det koster 150 kr. i kvartalet at være medlem, og uniformen kan man leje mod et depositum. Læs mere om hvordan man bliver medlem her og om vores uniformsordning her.

 

Hvis I har spørgsmål eller er interesserede i at komme forbi til et møde, så tøv ikke med at kontakte os! Se hvordan her.

 

 

Kontakt

Mikael Selsmark

Tlf: 20 43 73 79

e-mail: mikaelselsmark@gmail.com

 

Læs mere om KFUM-spejderne i Hans Egedes sogn

Hans Egede Gruppe (gruppesite.dk)

 

 

 

Nyheder