• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 16. december 2014, Kl. 20:00 til kl. 21:15

Om Kammerkoret Broccoli

Broccoli er et blandet kor, der blev dannet i 1984 og har til huse i Enghave Kirke på Vesterbro i København. Vi synger overvejende klassiske værker, men repertoiret er varieret og rummer såvel kirkelig som verdslig musik. Tidsmæssigt spænder vi fra renæssancen frem til vor tid.

Vi eksperimenterer gerne med ny og anderledes musik og utraditionelle udtryksformer, og vi søger løbende udfordringer i ind- og udland. Både i form af koncerter og deltagelse i internationale korkonkurrencer og -festivaler.

Om dirigenten

Bo  Asger Kristensen har i 2014 med udmærkelse afsluttet sin kandidatuddannelse i klassisk korledelse ved Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han har dog allerede stor praktisk erfaring som korleder, bl.a. som dirigent for KLANGx, Det Jyske Musikkonservatoriums VokalEnsemble og Kammerkoret Cantabile.

Som sanger har Bo bl.a. været medlem af Vokalensemblet Gaia, Kammerkoret Camerata og Kammerkoret Coro Misto.

Kammerkoret Broccoli
Hans Egedes Kirke